NAPI ÉS HETI MENÜ

Az alábbiakban megtekintheti az Édenpark Étterem és Pizzéria napi- illetve heti menü választékát. A menüt nem csak az étteremben tudja elfogyasztani, hanem házhoz szállítással vagy személyes elvitelre is kínáljuk. A napi menüink mellett időközönként kedvezményekkel lepjük meg vendégeinket. Tekintse meg aktuális NAPI AKCIÓINKAT, akciós kínálatunkat.

A napi menü kínálatunkat kibővítettük

Örömmel értesítjük vendégeinket, hogy napi menü kínálatunkat kibővítettük! Menüválasztásos ebédkiszállítás minden nap 10:00-14:00 óra között. Napi menü esetén a minimális rendelés értéke 1.000 Ft. A napi menü egyéb kedvezménnyel nem összevonható. A szórólapon terjesztett napi menü megrendelés mellett most már online is leadható a megrendelés. A szórólapon esetlegesen előforduló nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a minimum egy (1) nappal előbb leadott menürendelés kérésüket tudjuk időre teljesíteni ±15 perc eltéréssel. Az adott napon leadott rendelések kiszállítása 11:00-14:00 óra között történik. Napi menü rendelésnél, kérjük a kiszállítás kért időpontját írja a Megjegyzés rovatba.

Ételrendelés:
+36 29 345-440
www.edenparketterem.hu

 2019. ÉV 10. HETI MENÜ
— 2019.03.08

Mennyiségek: Levesek 3,5 dl. Frissensültek 45 dkg. Készételek 50 dkg. Fittness ételek 35-40 dkg.

Előző hét  Aktuális hét Következő hét


Ételeink allergén anyagokat tartalmazhatnak, melyekről tájékoztatást itt találhat.

 

BANKKÁRTYA ÉS SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓ HELY! HA ELŐRE JELZI, MÁR A FUTÁRNÁL IS LEHET BANKKÁRTYÁVAL FIZETNI!

 

** Minden teljes értékű 5.000,- Ft feletti megrendelés esetén AJÁNDÉK 1,75 literes Coca-Colát adunk!  »