Menürendelés

Az alábbiakban megtekintheti az Édenpark Étterem és Pizzéria napi- illetve heti menü választékát. A menüt nem csak az étteremben tudja elfogyasztani, hanem házhoz szállítással vagy személyes elvitelre is kínáljuk. A NAPI ÉS HETI MENÜ is kedvezményes árú termék, így azokra érvényben lévő kedvezmény (akció) nem érvényesíthető. A napi menüink mellett az "à la carte" étlapról rendelő vendégeinket időközönként kedvezményekkel lepjük meg. Tekintse meg aktuális NAPI AKCIÓINKAT, akciós kínálatunkat.

A napi menü kínálatunkat kibővítettük

Örömmel értesítjük vendégeinket, hogy napi menü kínálatunkat kibővítettük! Menüválasztásos ebédkiszállítás minden nap 10:00-14:00 óra között. Napi menü esetén a minimális rendelés értéke 1.900 Ft. A napi menü egyéb kedvezménnyel nem összevonható. A szórólapon terjesztett napi menü megrendelés mellett most már online is leadható a megrendelés. A szórólapon esetlegesen előforduló nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. A napi menü a készlet erejéig tart!

A Levesek 4,5 dl-esek, a Frissensültek és a Készételek 45-50 dkg-osak. L = Levesek, A = Készételek, B = Frissensültek, C = Fitness ételek (szénhidrát csökkentett), DS = Desszertek.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a minimum egy (1) nappal előbb leadott menürendelés kérésüket tudjuk időre teljesíteni ±15 perc eltéréssel. Az adott napon leadott rendelések (13:30-ig) kiszállítása 11:00-14:00 óra között történik. Napi menü rendelésnél, kérjük a kiszállítás kért időpontját írja a Megjegyzés rovatba.

 2024. ÉV / 21. HETI MENÜ
2024.05.20 — 2024.05.26

Az e heti menüről nincs elérhető információ.

Előző hét  Aktuális hét Következő hét

 

BANKKÁRTYA ÉS SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓ HELY

** Minden teljes értékű 9.500,- Ft feletti megrendelés esetén AJÁNDÉK ÜDÍTŐT adunk! »