Hírek

Az gyáli Édenpark Étterem és Pizzéria hírei, információi. Aktuális kedvezményeinkről, akcióinkról szóló híreinket követheti RSS-ben vagy a Facebookon is.

 
Akciós étlap séfünk ajánlásával

Hétfőtől - csütörtökig este 9 óráig elérhető akciós étlapunk, ami havonta megújul. Az akciós árak helyben fogyasztás illetve elvitel esetén érvényesek. Kattints a részletekért!

Tovább...

30 éves az Éden Park Étterem! Folytatjuk...

30 éves az Éden Park Étterem! Ünnepeljen velünk! Nagy sikerű születésnapi rendezvénysorozatunkat folytatjuk! 2022. június 18-án, szombaton, szeretettel várjuk azokat, akik velünk együtt ünnepelnének tovább. Részvételi szándékát rendezvény előleg befizetésével tudjuk rögzíteni!

Tovább...

 
30 éves az Éden Park Étterem! Folytatjuk...

30 éves az Éden Park Étterem! Ünnepeljen velünk! Nagy sikerű születésnapi rendezvénysorozatunkat folytatjuk! 2022. április 23-án, szombaton, szeretettel várjuk azokat, akik velünk együtt ünnepelnének tovább. Részvételi szándékát rendezvény előleg befizetésével tudjuk rögzíteni!

Tovább...

30 éves az Éden Park Étterem! Ünnepeljen velünk!

30 éves az Éden Park Étterem! Ünnepeljen velünk! 3 napos rendezvénysorozatunk alkalmával szeretettel várjuk azokat, akik velünk és a meghívott sztárvendégekkel együtt ünnepelnének. Részvételi szándékát rendezvény előleg befizetésével tudjuk rögzíteni!

Tovább...

 
Szív alakú pizza Valentin-napra

2022. február 14-én, Valentin-napon, bármely 26 cm-es pizzánk kérhető szív alakban!

Tovább...

Megújult a weboldalunk

Megújult a weboldalunk

2019.06.28. 14:22

Megújult az Édenpark Étterem és Pizzéria weboldala. Számos új funkcióval gazdagodott a megrendelő felületünk.

Tovább...

 
Allergének

Allergének

2019.06.27. 10:30

Az elmúlt tizenöt évben az ételallergiában szenvedők száma megduplázódott, a lakosság több mint 10%-a valamiféle allergiában vagy intoleranciában szenved. Ezen fogyasztók biztonsága és egyenlőségi jogok biztosítása érdekében a 1169/2011 EU rendelet szerint a vállalkozásoknak biztosítani kell az információt az élelmiszer allergénekről. 2014. december 13-tól az élelmiszer-jelölésről szóló új jogszabály előírja, hogy valamennyi élelmiszer-vállalkozónak köztük az étteremnek is tájékoztatni kell a fogyasztóit az ételekben előforduló élelmiszer allergiát, vagy intoleranciát okozó allergén összetevőkről.

Tovább...

Találatok száma: 7
 
 

BANKKÁRTYA ÉS SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓ HELY

** Minden teljes értékű 7.000,- Ft feletti megrendelés esetén AJÁNDÉK ÜDÍTŐT adunk! »